Alle Antwerpse scholen gebruiken het aanmeldingssysteem ‘Meld je aan’. Wil je graag inschrijven in één van onze scholen? Dan moet je jouw kind in de periode januari-maart eerst aanmelden voor die school. Aanmelden is nog niet gelijk aan inschrijven. Aan de hand van bepaalde criteria wordt bepaald in welke school je jouw kind kan inschrijven. Je krijgt een bericht waarin staat in welke school je mag inschrijven en wat je daarvoor moet meebrengen.

Meer info of hulp nodig?

Contacteer de Helpdesk:
Telefoon: 0800 62 185 (gratis nummer)
E-mail: helpdesk.meldjeaan@antwerpen.be
meldjeaan.antwerpen.be

In België heeft elk kind leerplicht van 6 tot 18 jaar. Volgens de wet moet je kind dan leren. Kinderen tot 6 jaar hebben dus geen leerplicht. Een kind van 6 jaar kan één schooljaar langer in de kleuterschool blijven. Jouw kind heeft dan wel leerplicht in dat extra jaar van de kleuterklas. Het moet dus naar school komen.

In de periode februari-maart organiseren onze scholen bezoekdagen en rondleidingen. Zo krijg je als nieuwe ouder snel een beeld van de werking en de troeven. In december communiceren onze scholen hun bezoekdagen op hun eigen website. Neem een kijkje op de schoolwebsites van je favoriete scholen.

Ook op de website van Meld je Aan vind je alle bezoekdagen terug.